Usein kysytyt kysymykset

Thairuoka yllättää terveellisyydellään ja aidoilla makuelämyksillä.

Kysy erikseen tarjoilua omaan tilaisuuteen. Tuomme kaluston ja terassin mukana. Sen verran iso tila että saamme isomman rekan käännettyä ympäri mutta se vain alussa ja lopussa. Merikontti (ja terassi) ovat tilavaatimukset, ja mieluusti sähköliittymä mutta sekin meiltä löytyy itseltä

Korianteria käytetään thaikeittiössä kahdessa muodossa, joko tuoreena yrttinä tai siemeninä. Korianteri sisältää monia terveellisiä kivennäisaineita ja vitamiineja sekä vaikuttaa myönteisesti ruoansulatukseen ja ehkäisee erilaisia vatsavaivoja.

Thaimaalainen ruoka on terveellistä, koska se sisältää vähän rasvaa ja vihanneksia käytetään paljon. Yksi suosituimmista herkuista Thaimaassa on Pad Thai, joka on katkarapujen ja tofun kera tarjoiltava paistettu nuudeli.

Toki, hyvin monia erilaisia. Löydät ne ruokalistastamme.

Kuljemme merikontissa joten sijainti vaihtelee kesän 2022 aikana. Ilmoitamme sijainnin missä normaalisti olemme kun toiminta alkaa.

Olemme julkaisseet ruokalistan jossa ruoka-annokset ovat myös englanniksi ja Thai-kielellä.