Mitä tahansa olet aiemmin kuullut kookosmaidosta, terveystutkimusten mukaan sekä kookosmaito että kookosöljy ovat paljon terveellisempiä kuin voi ja useimmat kasviöljyt. Kookosmaito lisää niin kutsutun hyvän kolesterolin (HDL) ja vähentää huonon kolesterolin (LDL) määrää. Lisäksi se parantaa immuunipuolustusta, säätelee aineenvaihduntaa ja vaikuttaa myönteisesti ihon terveyteen.

Korianteria käytetään thaikeittiössä kahdessa muodossa, joko tuoreena yrttinä tai siemeninä. Korianteri sisältää monia terveellisiä kivennäisaineita ja vitamiineja sekä vaikuttaa myönteisesti ruoansulatukseen ja ehkäisee erilaisia vatsavaivoja.

Suosittu thaimaalainen ruokalaji, Tom Yum -keitto, tunnetaan Thaimaassa yleisesti vatsakipujen pienenä ihmelääkkeenä. Salaisuus on sitruunaruoho, jonka on osoitettu tehoavan sekä päänsärkyyn että vatsakouristuksiin.