Vesitornin juurella aloitti 4.7.20220 STH-Banana tree kahvila-ravintola (www.bananatree.fi) ja samalla suurelle yleisölle on mahdollista yrityksen palveluna tutustua keskustan vesitorniin ja sieltä avautuviin maisemiin tänä kesänä päivittäin kello 10:00 –  19:00.

Vesitornin kahvilan yrittäjä  Apiruedee Raklapcharoen STH-konsernista kertoo, että tulevat yleisön vierailut ylös vesitorniin saavat 6 euro pääsymaksun ja tornissa on mahdollista vierailla yhtäaikaisesti enintään 10 henkilöä. Tornin näköalatasanteelle kuljetaan ylös ja alas jalkaisin nousemalla sen noin 160 porrasta.

Mikäli torniin vieraita sattuisi yhtä aikaa isompi määrä, voi odotellessa hyödyntää ravintola-kahvilamme tarjoamia palveluja tai nauttia viihtyisästä arboretumin ympäristöstä.

Raklapcharoen kertoo.

Mitä muuta tarjolla?


Katso ruokalistamme. Skannaa puhelimella tai klikkaa alla olevaa QR-koodia.

Miltä vesitornista näyttää?

Katso 360o livekuvaa tästä linkistä.