Toukokuussa 2023 Suomessa järjestetään valtakunnallinen museoviikko ja oheisohjelmaa. Tänä vuonna Museoiden yö ajoittuu lauantaille 20.5. Lappeenrannan museot on järjestänyt museoiden yönä yleensä jotain erityistä ja ainutlaatuista iltapainotteista ohjelmaa.

Lappeenrannan Vesitornillle on suunnitteilla tapahtuma vesitornilla jossa yleisö pääsisi tutustumaan vesitornin uuteen näyttelyyn esimerkiksi lyhyen opastuksen kanssa. Opastukset järjestettäisiin siis pienryhmissä tornin henkilörajoitukset huomioiden. Alustavasti nämä ovat la 20.5. klo 11, 13, 15 ja 17 kymmenen henkilön ryhmissä, kestoltaan 20 minuuttia.

Seuraa Banana Treen ja muuta kaupungin tiedotusta kevään 2023 aikana!

Mitä tänään syötäisiin?

Thaimaan taikaa toki tarjolla mutta perinteiset makkaraperunat löytyvät ja seka-annos. Ja muutakin naposteltavaa sekä juomista on tarjolla kesällä 2023.

Katso ruokalistamme (klikkaa tai skannaa puhelimella):

Tervetuloa elokuun 2023 loppuun asti syömään, juomaan ja poikkeamaan vesitornissa!

Avaamme vapun aikoihin tänä vuonna siis.