We will open lunch restaurant in February 2024… if you prefer, please read this information in English.

Assi Armilanlinna on vuonna 1938 rakennettu, historiallisesti arvokas funkisrakennus, joka on vuonna 2019 remontoitu nykyaikaisiksi ja monikäyttöisiksi yritystiloiksi. Ja se sijaitsee ihan Lappeenrannan juna-aseman vastapäätä. Tervetuloa lounaalle helmikuussa 2024 siis!

Huom! Lopetamme kassalla käteisen käsittelyn eli erilaiset kortit, lounassetelit ja mobiilimaksaminen on tavat joilla maksut hoidetaan helmikuusta 2024 alkaen. No Cash siis kuten opiskelijat tehneet jo vuosia Skinnarilan kampuksella kaupassaan.

Kiitoksia kesästä 2023! Avaamme Armilanlinnassa helmikuussa 2024 ja palaamme keväällä 2024 vesitornin juurelle

Arvoisat Asiakkaat ja lukijamme sekä seuraajamme! kesä 2023 on ohitse. Toinen kesä vesitornilla ja taas uusia toimintatapoja hyödynnettiin. %-pitoiset juomat ovat tulleet jäädäkseen samoin kuin live-musiikki. Kiitoksia kaikille kävijöille, henkilökunnalle...

Lue lisää »
Banana Tree, Valtakatu 55
Lappeenranta, 53100 Suomi
+ Google Map

Armilanlinnan lounas

Assi Armilanlinna on vuonna 1938 rakennettu, historiallisesti arvokas funkisrakennus, joka on vuonna 2019 remontoitu nykyaikaisiksi ja monikäyttöisiksi yritystiloiksi. Ja se sijaitsee ihan Lappeenrannan juna-aseman vastapäätä. Tervetuloa lounaalle helmikuussa 2024 siis!...

Lue lisää »
Armilanlinna, Oppilaankatu 4
Lappeenranta, 53100 Suomi
+ Google Map

Armilanlinnan lounas

Assi Armilanlinna on vuonna 1938 rakennettu, historiallisesti arvokas funkisrakennus, joka on vuonna 2019 remontoitu nykyaikaisiksi ja monikäyttöisiksi yritystiloiksi. Ja se sijaitsee ihan Lappeenrannan juna-aseman vastapäätä. Tervetuloa lounaalle helmikuussa 2024 siis!...

Lue lisää »
Armilanlinna, Oppilaankatu 4
Lappeenranta, 53100 Suomi
+ Google Map
Lataa Lisää